Daily Archives: 2019-02-22

Dna. Fóriska Erzsébet a împlinit vârsta de 102 ani!

Fără categorie

 

Doamna Foriska Erzsébet, localnică a comunei Ozun, care a împlinit vârsta de 102 ani, a fost sărbătorită nu doar de familie, ci și de reprezentanții Primăriei Ozun. Încărcat cu un buchet mare de flori și un tort, primarul Ráduly István, însoțit de viceprimarul Szabó Anna-Mária, a fost vineri, 15 februarie, acasă la sărbătorita Foriska Erzsébet, pentru a-i ura anticipat personal felicitări cu ocazia împlinirii celor 102 ani de viață. Alături de o delegație a primăriei, dar și de familie, Foriska Erzsébet a depănat amintiri din tinerețea îndepărtată.

 

Centenara Foriska Erzsébet și-a sărbătorit speciala zi de naștere alături de autorități și familie.

 

Cu o stare bună de sănătate, lucidă, centenara i-a întâmpinat cu bucurie pe reprezentanții comunei, care au sărbătorit alături de ea și familia ei. După spusele doamnei, deși nu mai are niciun dinte, ea nu a fost niciodată operată. În fiecare zi, chiar și noaptea când nu are somn, se roagă pentru cei doi nepoți, patru strănepoți și șapte străstrănepoți, dar și pentru toată lumea pe care o cunoaște”, ne-a transmis primarul Ráduly István.

Foriska Erzsébet din comuna Ozun a sărbătorit împlinirea a 102 ani de viață în data de 16 februarie, data în care s-a născut oficial, chiar dacă în buletin este trecută data nașterii pe 1 martie 1917.

Și anul trecut, la aniversarea de 101 ani, Foriska Erzsébet și-a sărbătorit aniversarea specială tot în prezența edililor comunei și a familiei.