Monthly Archives: februarie 2019

Rețea de apă potabilă în Lisnău și Bicfalău!

Fără categorie

 

În data de 25 februarie 2019 a fost semnat contractul de lucrări  „Modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă în comuna Ozun” între executantul Tricomserv SRL și Primăria comunei Ozun, beneficiarul lucrărilor. Proiectul este finanțat din fonduri Europene și se referă la executarea unei aducţiuni de apă potabilă între localităţile Ozun – Lisnău şi Ozun – Bicfalău, precum şi crearea reţelei de apă potabilă în toate străzile ale localităţii Lisnău şi Bicfalău. Lucrările vor fi începute în cursul lunii martie 2019 şi vor fi finalizate în cursul lunii august 2020.

În prealabil ne cerem scuze pentru eventualele deranjuri (săpături, noroi, zgomot etc).

Redactat, Karácsony Médea
Consilierul primarului

Dna. Fóriska Erzsébet a împlinit vârsta de 102 ani!

Fără categorie

 

Doamna Foriska Erzsébet, localnică a comunei Ozun, care a împlinit vârsta de 102 ani, a fost sărbătorită nu doar de familie, ci și de reprezentanții Primăriei Ozun. Încărcat cu un buchet mare de flori și un tort, primarul Ráduly István, însoțit de viceprimarul Szabó Anna-Mária, a fost vineri, 15 februarie, acasă la sărbătorita Foriska Erzsébet, pentru a-i ura anticipat personal felicitări cu ocazia împlinirii celor 102 ani de viață. Alături de o delegație a primăriei, dar și de familie, Foriska Erzsébet a depănat amintiri din tinerețea îndepărtată.

 

Centenara Foriska Erzsébet și-a sărbătorit speciala zi de naștere alături de autorități și familie.

 

Cu o stare bună de sănătate, lucidă, centenara i-a întâmpinat cu bucurie pe reprezentanții comunei, care au sărbătorit alături de ea și familia ei. După spusele doamnei, deși nu mai are niciun dinte, ea nu a fost niciodată operată. În fiecare zi, chiar și noaptea când nu are somn, se roagă pentru cei doi nepoți, patru strănepoți și șapte străstrănepoți, dar și pentru toată lumea pe care o cunoaște”, ne-a transmis primarul Ráduly István.

Foriska Erzsébet din comuna Ozun a sărbătorit împlinirea a 102 ani de viață în data de 16 februarie, data în care s-a născut oficial, chiar dacă în buletin este trecută data nașterii pe 1 martie 1917.

Și anul trecut, la aniversarea de 101 ani, Foriska Erzsébet și-a sărbătorit aniversarea specială tot în prezența edililor comunei și a familiei.

Hotărâri 2019

Fără categorie
The folder "/home/ozunro/public_html/ozun/wp-content/uploads/2024/07/../../tanacshatarozat2019" was not found at: "http://ozun.ro/ozun/wp-content/uploads/2024/07/../../tanacshatarozat2019".