HÍRDETÉS: 2022.03.18 – Fejlesztési stratégia

 

Nyilvános vita

Nyilvános vita Uzon község 2021-2027 közötti időszakra vonatkozó fejlesztési stratégiájának kidolgozása céljából.
A 52/2003. számú törvény előírásai szerint, a közigazgatásban a döntéshozatal átláthatóságáról, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel a helyi önkormányzat úgy határozott, hogy nyilvános vitát tart Uzon község Helyi Fejlesztési Stratégiájának a 2021-2027 közötti időszakra történő kidolgozásával kapcsolatban.
A Helyi Fejlesztési Stratégia az egyik fő tényező, amely hozzájárul egy közösség irányvonalainak, fejlesztési folyamatainak kialakításához, jelentősen hozzájárulva a vissza nem térítendő európai források felhasználásához, az intézményi kapacitás növeléséhez, az állampolgárok szolgáltatásainak javításához, ezáltal elősegítve a gazdasági és társadalmi növekedést. Ez a fajta stratégia lényegében közép- és hosszú távon tisztázza, hogy melyek azok az irányok, területek, amelyek felé irányul a közösség fejlesztési törekvése.
A stratégia a teljes lakosságot célozza meg. Ezért az Ön bevonását szükségesnek tartjuk a helyi fejlesztési helyzet valós és aktuális elemzésének elvégzéséhez, a község jövőjének megtervezéséhez.
Hiszünk abban, hogy az Ön részvétele valódi és hasznos tervezési eszközt biztosít Uzon község fenntartható fejlődéséhez.

Ezért várjuk projekt javaslatait, ajánlás értékű véleményét a fejlesztési stratégia tervezetével kapcsolatban 2022.03.31-ig.

1. elektronikus üzenetként a primaria@ozun.ro e-mail címen
2. postai úton vagy futárszolgálattal: Gábor Áron utca 75 szám, 527130, Kovászna megye
3. személyesen, a polgármesteri hivatalban: Gábor Áron utca 75 szám, 527130, Kovászna megye.

ec. Bordás Enikő,
Polgármester